Wednesday, July 18, 2012

Wordless Wednesday # 12-Baru tahu dalam comment ada spam..




Selama berblog ni tak pernah buka comment bahagian spam...ini pertama kali buka...kenapa coment masuk sini...tak publish...semalam baru publishkan komen kawan-kawan tu...waaaaaa.......minta maaf pada semua pengomen tuuuu.....

Pesanan:Patutlah biasa dengar orang kata apsal komen kita tak keluar rupanya masuk situ...waaaa sekali lagi...

18 comments:

  1. haahaaaaa...akak nie..mesti tengok 'spam' terus scroll ke bawah ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak baru tengok je ni...tak tahu pun

      Delete
  2. Macam ini kakak pun nak lihat jugalah. Macam ramai yg dah kena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he..saya pun saja2 tekan je semalam kak...tiba-tiba ada komen saya tak baca..

      Delete
  3. hehe..pernah juga komen2 masuk kat spam..tp mata ni memang cekap la sebab nampak je komen tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru tahu hu hu hu..teruknya saya...

      Delete
  4. alamak..tak pernah tgk jugak kt spam tu.
    ok nak bukaklah.

    ReplyDelete
  5. yup..mmg ada comment yang masuk spam.. pasal apa entah tak tahu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah yang tak tahu tu...kenapa ye..

      Delete
  6. KA selalu akan chck juga comment di spam, sebb kkdg ade word atau apa symbol dari komen2 yg menjadikan ianya spam! selamat berpuasa ye dari KA, moga ibadah kita sama2 diterima

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah saya tak pernah g kat situ..maklumlah baru belajar gak ni

      Delete
  7. Owh..yeke? Ader komen yg masuk spam?..thanks info..tak tahu.

    ReplyDelete
  8. baru ni ada buka ...bole masuk juga ke dia...

    ReplyDelete
  9. huhuhu..baru perasan ek.sian kawan2.. rupanya ramai yg komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...rupanya ada lagi komen tak baca..

      Delete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...