Monday, July 09, 2012

1st Give Away Ummiarissa-4 jam sahaja

Pengumuman!

Siapa nak tiket percuma ke Bukit Gambang Water Park,Kuantan Pahang?Saya nak beri 5 keping tiket ni untuk seorang blogger bertuah.

Tiket percuma ini adalah sumbangan dari adik saya sumijelly.Dia telah bermurah hati untuk memberi tiket ini secara percuma.Ini kira Give Away saya yang pertama lah ni.

Jika sesiapa berminat bolehlah tinggalkan komen di bawah beserta alamat e-mail.Itupun jika bercadang ke sana hujung minggu ni.Tarih akhir tiket ini adalah 31 JULY 2012.

Untuk yang benar-benar inginkan tiket ni sahaja.

Syaratnya mudah sahaja.Sila jawab soalan ini.

Pokok apakah ini?


Pemenang berdasarkan siapa yang menjawab tepat dan cepat.Terus saya akan e-mailkan kepada pemenang untuk minta alamat.

Hadiahnya ialah tiket ini:


Give Away ini berlangsung sehingga jam 12 tengah hari ini (9/7/2012) sahaja.Jadi selepas jam 12 tengah hari saya akan terus minta alamat dan terus poskan tiket tersebut.Namun demikian jika sudah ada pemenang sebelum jam 12 tengah hari,saya akan terus beritahu di entry berikutnya.

Mudah je kan.

Ok dah jam 12 tengah hari...tiket sudah berpindah tangan.Maaf banyak-banyak terpaksa menamatkan segera hadiah ini...

Pesanan:Sila semak semula pemenang yang diumumkan selepas jam 12 tengah hari.

10 comments:

  1. eh seronoknya, tapi pastilah tak dapat nak pergi this week..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tu lah nak bagi segera..boleh g minggu ni...

      Delete
  3. Good luck utk mereka yg join..

    sy xdp[t join lah kak sbb xdpt g :-)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. alaaaa..ujung minggu ni ada program... sape yg free tu cepat2 teka...

      Delete
  5. tak dapek nak join hehe..tulun teka dalam hati je le hehe

    ReplyDelete
  6. pokok apa tu ek..tp yana mmg takleh nak g..jauh sgt..huhu

    ReplyDelete
  7. Rajin nya buat GA...hehe.Good luck pd yg menyertai..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...