Tuesday, July 10, 2012

Sentuhan Sue Hashim

Kalau tak kerana entry afzalsukasuki ni,saya hampir terlupa siapakah juru make up sepupu saya,Prof Erin sewaktu perkahwinannya di Seremban bulan lepas.

Memang cantik make up yang dihasilkan oleh Sue Hashim ni.Rupanya sepupu saya juga menggunakan khidmat Sue Hashim untuk make up di hari perkahwinannya.Kelas kau jah!




Sue Hashim juga telah banyak make up ramai artis terkenal antaranya Siti Nurhaliza,Yana Shamsudin,Alyah,Diana Amir,Erra Fazira dan ramai lagi.Orang lain dah lama kenal,saya je yang baru kenal.Maklumlah saya bukan pun dalam bidang persolekan,bersolek pun tak reti.he he he

Sangat sibuk jadualnya.Ini saya print screen nama sepupu saya yang tersenarai dalam jadualnya.Jadual dia sampai bulan Disember pun dah ada yang booking.Hebatnya!




Sumber Gambar:cilok FB dia...he he he

Saya sebenarnya tak dapat hadir ke perkahwinannya atas sebab tertentu,jadi mak dengan ayah je lah pergi.Nak ambil gambar yang ayah ambil,kabur je.Baik ambik je gambar kat FB dia.

Korang kalau nak kenal jurusolek Sue Hashim ni g je lah tengok blog dia.Terima kasihlah kepada afzal,katanya makcik dia ni.Boleh diskaun kalau sebut nama dia.Tu dia promote...he he he

Pesanan:Pusing-pusing dalam dunia blogging ni mesti jumpa benda kaitan yang sama.

26 comments:

  1. mesti mahal tak makeup dgn org glamer. hihi.. tapi kalau cantik dan puas hati memang berbaloi la kan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya dia ada pakej yang sesuai dengan budget kita...baguskan macam ni..

      Delete
  2. alahai tak berapa jelas..untung dpt MUA..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jelas gambar make up tu kena tengok kat blog dia..cantik2 tau..

      Delete
  3. hahaha ala akak ni malu la titew kahkahkah *mood gedik :D kan kan cantik mekap dia lembut je tak tebal pon :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha...jangan le macam tew...tak sukew taw!(ayat budak sekarang)he he he...

      memang cantik kat pandangan akak lah,,,orang lain tak tau..

      Delete
  4. okay, solekan yg tak over , simple n nice bagi saya!

    ReplyDelete
  5. memang klaassss...sepupu akak nie..padan la dengan nama 'prof' huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau lah kena bayar berapa..kalau jumpa nanti nak try tanya

      Delete
  6. wah prof dh? tgk muke muda lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun dah lama tak jumpa tiba2 ada prof pula..

      Delete
  7. err..yana pun 1st time dengar nama sue hashim ni..hehehe

    ReplyDelete
  8. pernah juga dgr nama sue hashim nie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dah glamer lama dah,saya je baru tau

      Delete
  9. manis tuannya..tahniah utk sepupu akak.

    ema dah email kak,,tadi email email lagi sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan pengantin ke?he he he..tq le..

      dah terima email..kena tunggu hari Jumaatlah nak pos..

      Delete
  10. Pernah dengar Sue Hashim ni, memang dah glemer ha :D

    ReplyDelete
  11. mmg cantik tp kite x mampu nk byar mahal kan umie

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi katanya boleh ikut budget kita...tapi tak tahulah budget banyak mana tu...

      Delete
  12. sy pun xkenai gak sue hashim ni kak.. hihi

    tp dia mekap cantik :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok kat blog dia kan..lawa kan..yang gambar sepupu ni tak terang sangat

      Delete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...