Wednesday, June 20, 2012

Wordless Wednesday # 10-Nak claim ke tak ni?


Senangnya nak dapat hadiah ribu-ribu dan ratus-ratus ribu ni kan..Buka akaun gmail dah boleh dapat.Biarpun tak pernah umum ada cabutan bertuah kalau buka akaun gmail..

Jadi nak claim ke tak ni?Siapa nak,send lah alamat ke e-mel tu.

Pesanan:Rezeki takkan datang bergolek jika tiada usaha.

23 comments:

  1. macam2 cara nak knekan kita kan.. sy pun byk dpt emel gini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah jumpa dulu-dulu sebab dulu-dulu takde e-mel...he he he

      Delete
  2. kan kan kan??
    senangnya duk saje2 duit datang bergolek...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang betul kepada siapa yang percayakan..kan kan..

      Delete
  3. Haii,,dtg singgah sini..
    Jangan percayakan..nnt tak pasal2 tertipu plk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ainnoraini..singgah lagi nanti ye..
      memang tak percaya pun,cuma nak share je..

      Delete
  4. convert duit RM dah jadi jutawan ni kak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Yana,boleh beli kedai dengan tuan kedai mee sup kita makan hari tu kan..

      Delete
  5. mak dara pun selalu dapat email camgitu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah je diorang ni harap orang percaya kan mak dara..

      Delete
  6. Replies
    1. memang tak layan pun..sekadar nak share agar tidak ada yang tertipu..

      Delete
  7. Replies
    1. kalau betul ramai dah jadi kaya raya dengan cara macam tu je kan...memang menipu ni Dni..

      Delete
  8. berhati2 .. skang ni mcm2 cara orng nak pekena kita.. salam kenal n dah follow awak back ye 365.. tq sudi jgk sya

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja nak share...tq juga follow saya..salam kenal..

      Delete
  9. Senang2 ja dia nak bagi keta mewah kat kita kan. Akak pun selalu delete ja bila dapat email camnih. Buang karan ja baca kan. Betoi tu, takdaknya rezeki tu akan datang bergolek tanpa usaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm..dari dia bagi kat orang lain baik bagi kat sedara dia..kan senang...memang tak leh caya...bukan mudah2 nak dapat kalau tanpa usaha kan..

      Delete
  10. betul tu rezeki kena usaha juga..padam kan aje..penah kena juga..siap suruh bayar cas dia..penipu aje tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm kalau suruh bayar tu dah sah penipu...

      Delete
  11. Replies
    1. tak yah klik...memang menipu dah ni...takde angin takde ribut nak dapat keta besau...fuh..

      Delete
  12. ehem macvam2 ada kat email @ gmail..hikk2x..kadang2 gelihati baca..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...