Monday, March 04, 2013

Saya keliru atau tak faham.....ah...tanya dululah...

Campaign CPUV saya seperti gambar di bawah ni masih lagi berstatus 'on going' sejak dari tahun lepas seperti tarikh yang tertera di situ iaitu 8 Nov 2012.Saya ni bukan faham sangat tentang iklan-iklan dan kempen-kempen ni.Saya cuba bertanya dengan pihak Nuffnang untuk kepastian.

Apa masalahnya?Entahlah saya rasa macam keliru sikit,betul ke masih status 'on going',dari tahun lepas lagi.Biasa ke terjadi dengan blog orang lain?Lagipun tak gerak-gerak lagi pun amount di situ.hehehe...Manalah tau ada kesilapan teknikal ke kan.Jadi malu bertanya sesat jalan.Elok bertanya kalau nak tahu kan...

Iklan Tourism Australia seperti yang ditunjukkan anak panah hitam tu.Dia bukan selalu berkelip-kelip kat bawah tu,kadang-kadang ada,kadang-kadang tak nampak.Ni pun nampak jam 9 pagi baru nampak.


Jawapan dari pihak Nuffnang?....Ini dia....


Hehehe...saya ni masih lagi banyak tak faham tentang ni,namun demikian bila pihak Nuffnang dah memberi jawapan balas,saya rasa lega.Ini bukan salah teknikal.

Terima kasih ye Nuffnang.

Pesanan:Setiap keraguan eloklah bertanya untuk kepastian...lebih baik bertanya kan...

20 comments:

  1. tahniah sis...lama nya BE melekat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah BE ye...kih kih kih...tak sedar pulak...tq

      Delete
  2. Replies
    1. tapi tu lah terkejut lama sangat,tapi tak bertambah-tambah...hehehe

      Delete
  3. salam singgah..haha ini kalilah..

    ReplyDelete
  4. mesti dpt earning banyak nie..:-)

    ReplyDelete
  5. Lama tu bertapak, mesti masyuk ar tu :D
    Thniah kak ;D

    ReplyDelete
  6. kakak blog saya pon tak gerak2 kak..

    mungkin takde minyak kot kikiki :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawak lah zal...g lah isi minyak dulu.hehehe

      Delete
  7. cepat dapat jawapan dr pihak nuffnang kan kak

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. itulah...sebab takut ada masalah teknikal ke...kalau betul melekat...okay lah...nasib baik betul..

      Delete
  9. Mmg lama sgt tu, mcm ada kesilapan pulak. Tapi sbb pihak nuff dah kata ok, syukurlah!

    ReplyDelete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...