Sunday, March 17, 2013

Hari minggu yang penuh

Hari sabtu menghadiri perkahwinan anak perempuan Doktor Klinik Hijrah di Kuala Lipis,Pahang.Isteri doktor yang dikenali sebagai panggilan Kak Zie,juga memiliki pusat kecantikan  adalah juga kenalan saya.


Ke Raub disebelah petangnya.Singgah ke klinik 1 Malaysia yang sibuk orang perkatakan sana sini.Saja je nak cuba masuk.hehehehe


Nasib baik hari tersebut tak ramai orang.Saya nak ambil ubat selsema je,namun kena jumpa MA juga.Bayaran RM1 yang saya bayar sama harga dengan ubat yang saya ambil berharga RM1 untuk 10 biji.


Waktu ni memang kosong,5 minit kemudian makin ramai pula yang datang.Layanan?Biasa jer.


Sebelum ke klinik tu,saya singgah di Butik Tudung Assyaima.Saya menemai jiran ke sana untuk membeli keperluan mereka.Macam-macam jenis tudung.Assyaima ni ada menjual tudung online.Saya rasa lebih puas hati memilih sendiri di butiknya dari membeli online.

Banyak pilihan.Tapi tudung size X dan XL simple je designnya.Kalau size S dan M...berlambak kau mengerlip-ngerlip.Pilihan di tangan anda.Cantik dan menutup aurat perlu diutamakan.

Pesanan:Sekejap je rasa cuti hari minggu.Esok Isnin bermulalah rutin harian bekerja.

4 comments:

  1. assalamualaikum ... wah , berjalan sungguh weekend nih ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam...ye lah...saya 5 hari seminggu dah tak kemana...hari minggu lah masa nak berjalan...hehehe

      Delete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...