Friday, March 22, 2013

Hari-hari kerja saya delete spam...


Inilah kerja saya hari-hari.Selalu dapat komen anon yang terus masuk ke kotak spam.Saya kena delete.Semua komen anon dalam bahasa Inggeris ni langsung tiada kaitan dengan entry saya.Yang saya pelik tu,asyik entry yang sama je dia komen.

Ada tak cara nak elak perkara begini?Tolong saya....Dah letihlah hari-hari kena delete.Kalau tak delete panjang berjela....

Pesanan:Memang mengganggulah...

20 comments:

  1. Salam,
    Maaf, Xdapat nak nolong...xpandai lagi. Itu tandanya blog populer ni...hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog popular kat mat saleh yang menganggu je...nak suruh klik lah tu...tak sesuai langsung tau!hehehe

      Delete
  2. sama la dengan saya.tapi saya tak delete pun..sekarang ada dekat 30k komen spam..tak larat la nak delete,

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow...tak semak ke mata awak tengok komen kat situ...saya rasa menganggu,tak baca manapun komen sebegitu...

      Delete
  3. Sama masalah ni ngan saya..Naik bosan dah delete komen kat spam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha sama juga ye...hehehe...teruk juga kan..

      Delete
  4. Replies
    1. ha ni kalau check mesti lagi banyak komen spam kan..

      Delete
  5. samalah cam akak ..entah apa-apa lah..akak delete ajer

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari2 lak tu kak...kalau tak delete makin banyak..buat semak je...

      Delete
  6. saya ingat saya je ada masalah itu. tapi sejak guna iPad, saya delete saja dari e-mel.senang. kalau dulu kena sign in blog dan delete comment satu2..jenuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu terus delete yang tulis anon...senang...habis cerita

      Delete
  7. assalamualaikum ... cuma satu post jer masuk comment kat spam ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam...ye ke?tak lah semak mata memandang kan..

      Delete
  8. Sama la ngan M..asyik delete spam ja... Banyak plak tu dia komen..

    ReplyDelete
  9. assalam ..ehem teringat,lama mama tak deletekan `spam`..he2x..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...