Sunday, May 20, 2012

Bangga Blog Intan Berlian Masuk TV

Seronok bila member blogger kita bila blognya terpilih keluar TV.Saya punyalah teruja menunggu depan tv bila dia dah umumkan blognya akan keluar TV.Blog Intan Berlian bertuah terpilih kali ni mengisi segmen 'Ada IT@Blog Pilihan' dalam rancangan Apa Kata Wanita Zam Zarina yang bersiaran hari ini pukul 3 petang tadi.

Antara gambar yang sempat saya snap dalam TV.Dah janji dengan dia nak amik gambar ni...he he he.Gambar video takdelah.






Sesiapa nak blognya terpilih masuk segmen tersebut boleh baca caranya di blog Intan berlian sini.
Mesti tersenyum lebar pemilik blog ni.Ye kan Ina.Senyum sampai bawa ke tempat tidur.He he he

Pesanan:Saya pun dah hantar,nak cuba juga,mana tahu diorang call pulakkan.

18 comments:

  1. tengok gak tadi tapi x dpt nak amik gambar..kamera xleh nk guna..:)

    ReplyDelete
  2. akak ambik gambo ek.. thanks kak.. :-)

    sy xpuas pun tgk kak.. tv buat hal.. adehhh... time2 tu jugaklah, dia nak jd bintik2 tv tu.. hahah nmpk sgt xda rejeki..hihii

    btw, moga akak pun bjaya msk tv gak... :-) nanti blh sy tgk blog akak lak katy tv.. :-)

    thanks utk entry ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi 2 keping akak tak publish...nanti akak send kat e-mail semua gambar tu...akak punyalah teruja nak nengok,siap 'chop' TV kul 3..tak kasi orang lain tukar channel.he he he

      moga akak pun dapat jugaklah..he he he

      Delete
  3. wah..menarik ni..tahniah buat intan berlian dan good luck buat Ida..jgn lupa bgtau akak kalau berjaya nnti ye..anyway..mcmn caranya..apa syarat2 nya ida? share lh dikit;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan Kak..ida pun tak tahu juga tentang segmen ni,kalau tak kerana berkawan dengan ramai blogger tak tahu juga...kalau akak nak tahu cara2nya ada ida linkkan blog Intan Berlian kat atas tu..akak tengok kat blog dia ye..ida pun tengok situ je..

      Delete
  4. wah...bestnye...siap msok tv...mesti bangga kan..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan!cubalah mana tahu blog kita pula lepas ni..

      Delete
  5. alaaaa.... terlepas nak tengok siarannya

    ita doakan blog kak Ida juga berjaya masuk TV nanti ok kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau blog Intan Berlian tu tak remind,kemungkinan akak pun terlepas tengok.
      Doakan ye...entah bila le..sebab mesti dah ramai list menunggu..

      Delete
  6. mmg ada terbaca ket entry ina...tapi cuaca tak mengizinkan...faham2 sajalah..astro ni...asal hujan sikit... gelap laa tv....bestkan blog ina dapat msk tv....Insyaalllah tgg nnt blog ummiarissa pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. astro tu lah kelemahan dia..kalau hujan tiada siaranlah jawbnya..takpelah..
      Wah!kalau semua pakat2 doa blog ummiarissa masuk,Insya Allah,boleh terpilih ni...he he he

      Delete
  7. wahh..dapat masuk tv mencanak2 la tarffic nih..ehehe..good luck k.ida..yana nak usha2 gak la..tapi macam segan kalo orang ramai tahu blog tu..keh2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum masuk lagi mana nak datang trafic mencanak-canak..dah masuk baru orang terjah blog kita..yna cubalah..

      Delete
  8. Assalam...
    dah lama tak tengok rancangan tu...
    mesti best kan..tuan blog ada masuk tv jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun kalau tak sibuk dapatlah tengok...blog saya belum lagi..nantilah tunggu panggilan juga ni..

      Delete
  9. nasib baiklah blog akak dah pernah masuk tv 1..jadilah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..saya pun pernah baca entry akak pasal ni...bertuahnya badan...

      Delete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...