Monday, February 04, 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Tuah ada dimana-mana.Jika tidak cuba tidak tahu.Jom meriahkan awal tahun 2013 dengan menyertai IntaNBerlian Mega Giveaway 2013.





Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

Pesanan:Saya sibuk tak sempat update entry....sori ye..tapi sempat masuk give away sebagai sokongan...

16 comments:

  1. Good luck dari kakak.
    Ramai dah join GA ini kakak belum lagi tapi tarikh masa ada lama lagi kan..

    ReplyDelete
  2. gud luck...
    seronokkan dapat sertai GA macam ni...

    ReplyDelete
  3. GOOD LUCK ... SEMOGA ADA REZEKI

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ramai doakan...mudah2an ada rezeki saya

      Delete
  4. haha kakak, semalam saya mimpi akak menang moto.eh tapi GA ni takde adiah moto plak :P

    gudlak ye kakak :) moga murah rezeki menang salah satu adiah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke?memang takde hadiah moto...tapi tu petanda akak nak menang besar tu...hehehe

      teruskan bermimpi...!!!

      Delete
  5. good luck akak :D

    pic kat ats tu macam dekat padang kota lama je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Rania...

      betul dah tu...waktu kat penang

      Delete
  6. good luck kak...!!

    thanks tau join :-)

    ReplyDelete
  7. Assalammualikum.. dah join jugak GA ni n dah follow jugak blog ni :-) jemputlah dtg ke blog ye kalau sudi boleh follow balik :-)

    http://ezajaafar.blogspot.com

    ReplyDelete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...