Wednesday, February 27, 2013

Jom ke Roadshow 'Huggies Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai' di Mydin USJ!

Jom kawan-kawan bersama-sama meriahkan acara yang disediakan oleh pakai lampin buang Huggies!

Acara Huggies Dry Pants
'Tukarlah Untuk Lebih senang Dipakai' Di Mydin USJ!Tukarkan Lampin Huggies Dry Pants si manja anda dalam masa 30 saat atau kurang untuk memenangi hadiah menarik!

Jangan terlepas acara roadshow "Huggies Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai" yang sedang diadakan dari 25 Februari 2013 ke 3 Mac 2013 di Mydin USJ!

Nikmati hiburan untuk seisi keluarga dengan persembahan,promosi hebat,hadiah percuma,permainan,pertunjukan silap mata dan pelbagai aktiviti yang menarik! Singgahlah di booth Huggies untuk mendapatkan sample percuma Huggies Dry Pants dan rebut peluang untuk memenangi pelbagai hadiah!
Jom kita berkumpul di ruang legar Mydin USJ untuk saksikan betapa pantas dan mudah untuk menukar lampin Huggies Dry Pants!Jangan lepaskan peluang - sertai Huggies untuk acara yang penuh keseronokan bersama keluarga tersayang!


Apalagi?Jom kita datang beramai-ramai ke:

Tempat: Ruang Legar ,Mydin USJ
Tarikh:  25 Februari 2013 (Isnin) hingga 3 Mac 2013 (Ahad)

Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 saat Huggies dan persembahan akan diadakan setiap hari pada masa berikut:

1) 10.30 pagi
2) 2.00 petang
3) 8.00 malam

Manakala acara penutup akan berlangsung pada 3 Mac 2013 (Ahad) dari 8 malam hingga 9 malam.
Datanglah beramai-ramai!Datang tau!

Sedikit Info mengenai Huggies pada yang baru berjinak-jinak dengan jenama Huggie Dry Pants:

Huggies Dry Pants ialah pilihan yang mudah digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang aktif - setelah anda mencubanya,anda pasti tertarik dengan betapa mudah untuk menukarnya iaitu hanya dengan koyak,salin dan lepas!Dengan peregang lembut di bahagian tepi memberikan lebih keselesaan dan membantu menghalang kesan merah walaupun semasa bayi anda sedang bergerak dan sistem pengunci untuk menghalang kebocoran.Tambahan pula,Huggies adalah jenama lampin bayi pakai buang pertama Malaysia yang terbukti secara klinikal dapat membantu menghalang ruam lampin!

Kenali Huggies secara dekat!

Huggies ialah satu jenama penjagaan bayi dan kanak-kanak terkemuka di Malaysia.Ia membekalkan pelbagai rangkaian lampin pakai buang dan lampin seluar kepada ibu dan bayi untuk membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membuatkan bayi sentiasa gembira.Untuk maklumat lanjut,sila layari www.huggies.com.my atau www.facebook.com/Huggies.Malaysia

Pesanan:Masih lagi ada kesempatan untuk ke sana....jom!!!

8 comments:

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...