Wednesday, May 22, 2013

Wordless Wednesday # 25 Bercuti Sekejap


Saya nak berehat sekejap.Sekejap pun jadilah.Saya pun bukan robot buat kerja tanpa henti.Perlu rehatkan diri dan minda.hehehehe...

Pesanan:Sebenarnya cuti ini adalah minggu yang sibuk.

16 comments:

  1. suka juga waktu cuti..masa tu je badan ni betul2 boleh berehat kan :)

    ReplyDelete
  2. Siapa pun yg bekerja suka bila ada cuti. Rasa gembiranaya meresap seluruh minda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bercuti atas kerja biasa,namun kerja surirumah masih berjalan...huhuhu

      Delete
  3. lagi sibuk bila anak balik bercuti . klu ringan tulang , kuranglah beban ... mak tetap bahagia memasak ...heheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap begitulah...anak dara ramai ni...

      Delete
  4. memang sibuk bila time cuti sekolah..mana dapat undangan kawen, jenjalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah undangan kawin dah konpem ada...

      Delete
  5. syo cuti sekolah bg yg ada anak./..dapat bercuti ngan mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. naka bawa juga bercuti..sehari punjadilah..

      Delete
  6. selamat bercuti ..
    tapi cikgu rasanya x lah cuti sgt kan
    ada tu still kena ke sekolah
    cikgu skrg .. dah banyak komitmen

    saya bukan cikgu tapi kakak saya cikgu , dah selalu tgk situasi nie hurmmmmmmmm

    ps : x der plan pun nak bawa anak2 ke mana .. tgk budget juga ...huuhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..suami saya pun cikgu...seolah lain cuti 2 minggu,kolej dia cuti seminggu...terpaksa ikut juga...

      Delete
  7. selamat bercuti gak....cuti sekolah yang penuh schedule, kenduri kahwin adik dan sedara mara...huhu...poket kempis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....betul tu...pandai pulak cuti ni time orang baru dapat gaji...kenduri kahwin pun time ni jugak...hehehe

      Delete
  8. selamat bercuti.... munna takde plan cuti sekolah ni... sebab dah ambil cuti awal2 lagi ke langkawi bulan april lepas

    ReplyDelete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...