Thursday, August 01, 2013

Dapat duit raya dan book mark raya dari Intan Berlian

Alhamdulillah,rezeki bulan Ramadan lagi.

Blogger Ina dari blog Intan Berlian,bermurah hati memberi duit raya untuk anak-anak dengan menyertai 'Mini Giveaway #16'.Saya beri 4 orang nama anak yang berumur bawah 12 tahun.Tak sangka 2 daripadanya terpilih untuk diberi duit raya berjumlah RM5 seorang.Jumlah banyak atau sikit tidak penting,yang pastinya anak-anak pasti gembira.Bersyukur atas rezeki ini.




Book mark raya ni pun dapat dari Ina Intan Berlian juga..Cantik!Seperkara lagi yang saya baru perasan,sekarang ni setem untuk pos walaupun sekeping kad sebegini berharga 60 sen ye.Last sekali saya pos surat dulu -dulu harganya 30 sen.Lama sungguh saya tak berutus surat ni.Terlalu lama rasanya.


Terima kasih buat Ina,saya doakan semoga dimurahkan rezeki Ina sekeluarga.

Pesanan: Internet saya slow dah...lambat sikit BW rumah kawan-kawan..

6 comments:

  1. alhamdulillah...rezeki anak-anak

    ReplyDelete
  2. Dah tertulis rezeki anak2 akak.. :-) Buat masa ni, tu je yg mampu bagi.. hihii

    a'aa kak, skrg minimum 60sen setem.. tp kalau raya, dorg wat offer 50sen utk kad raya.. mcm saya ni, bukan sampul raya, so, saya guna la setem 60sen.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh akak tak kisah berapapun...rezeki anak-anak ni..

      itulah pasal setem ni,takde surat nak pos dah,sekarang pos apa2 pun pakai pos laju,cepat dan mudah..

      Delete
  3. Baiknya ina siap bagi duit raya lagi... murah rezeki dia kan
    Cantik pulak book marknya:)

    ReplyDelete
  4. Mwah.. Dua kegembiraan.. Rezeki anak2..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...