Sunday, October 28, 2012

Amir.....I'm Sorry!


Ha ha ha...I'm sorry...comellah Amir Raja Lawak ni.Slow je waktu saya jumpa dia di rumah kawan anak saya.Senyap je....Ajak bergambar terus posing kat kamera saya.sportinglah u Amir!Tapi I'm sorry...gelap gambar ke Amir yang gelap?he he he...I'm sorry Amir...Tak banyak cakap.Tanya sepatah jawab sepatah.



 Ha ni lah anak saya dan kawan baiknya yang tinggal di Kubang Kerian,Kelantan.Kebetulan kami datang open house rumah kawan anak ni,Amir ada pulak kat situ ngan family dia.Patutlah anak saya cepat-cepat nak ke sana.Amir ni menurut kata anaknya sepupu mak dia.Tak jauh tu,dekat lagi tu.


Aisyah terkejut bila dapat bergambar dengan Amir.Amir senyum je.Amir pula waktu ni nak balik dah.Baru lah sibuk nak bergambar,budak-budak ni.Ikutkan je lah.Saya?ehhh..saya taklah bergambar sama.Biarlah budak-budak ni je.He he he...Bukan senang nak jumpa orang popular ni.Asal jumpa kena amik gambar diorangkan.

Pesanan:Artis Raja Lawak baru jumpa Amir dan Johan je.

9 comments:

  1. Tengok tak drama tajuk Tali kat TV2 hari tu..? Rata2 semua pelakon dari Kelantan termasuk la si Amir ni.. Best citer dia..

    Suka jugak tengok Amir ni berlakon.. Tp masa rajalawak dulu jarang tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang tengok tv2..he he he..oh ada ye citer dia

      Delete
  2. Bes la demo..dapak jupo Amir I'm sori...heheeee

    ReplyDelete
  3. amir..nama penuh amerika (hehe..lawak gak dia ni kat super spontan)

    ReplyDelete
  4. mesti comei si amir ni kan....i'm sorry..

    ReplyDelete
  5. Suka juga tgk Amir Amerikaa ni...

    ReplyDelete
  6. fuyoooo...amerika abis la aisyah tu. eh umur dia brp eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat tanya banyak...dah nak balik waktu amik gambar ni

      Delete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...