Sunday, February 20, 2011

Blog adik comel ni review blog saya lah..


Terima kasih pada adik ni NUR AISYA HUMAIRA yang telah me'review' blog akak buat rujukan mereka-mereka yang memerlukan.Rajin betul adik kita ni.

Akak kau ni terharu betul bila ada juga orang nak toleh-toleh walaupun tak toleh banyak-banyak pada blog yang tak lah seberapa ni.Tapi ada ilmu itu yang penting. Tapi tak banyak juga tips yang diberi,sekadar menulis apa yang ada sahaja.

Saya ni bila ingat-ingat balik,taklah sampai nak suruh siapa-siapa untuk review blog ni waktu mula-mula berblog.Tapi bila ada yang sudi menghulur tangan,saya tak lepaskan.Ini yang kali kedua blog ini direview selepas direview oleh blog jomsantaisekejap.

Terima kasih daun keladi,
Sila datang lagi.

Adik ni yang berasal dari Terengganu ni dan sebagai pelajar juga anak remaja dan muda.Saya follow anak-anak muda termasuklah adik NUR AISYA HUMAIRA ni bukan apa,saya mempunyai anak dara dan anak teruna,maka saya ingin mengetahui apa yang diinginkan oleh anak muda ni.Apa aktiviti mereka lakukan,bagaimana mereka menyelesaikan sesuatu masalah,apa masalah yang biasa mereka hadapi dan macam-macam lah.Maka tugas saya melihat secara logik dengan akal yang waras,untuk mengambil mana yang elok dan cuba melihat secara positif perkara yang tak elok bagi memberi saya panduan untuk mendidik anak-anak dengan lebih baik.Jadi tidak salah saya follow anak-anak muda kan.

Bolehlah jenguk blog dia ye kalau ada masa.

Pesanan:Lebih baik ramai berkawan dari mempunyai ramai musuh.

11 comments:

  1. suka pesanan tu..
    nk jenguk la blog adek tu

    ReplyDelete
  2. waaa,kak...time kasih...
    aduhh, sye tk minta dibalas pun...keke
    anyway,thanks ye kak...
    InsyaALLAH, yg mne baik blh gak buat rujukan..kak kan???kim salam kat ank teruna ye kak...hak2..(gurau2 je..)
    :)

    ReplyDelete
  3. ila- ha g lah jenguk..tambahkan ramai kawan...

    nur aisya humaira-ala hai,anak teruna belum habis sekolah lagi ni..kim salam je bolehlah..(ada makna tu ye..)

    ReplyDelete
  4. nanti blehlah review blog kita plak yer..

    ReplyDelete
  5. ha...jom kita review-review...he he he

    ReplyDelete
  6. salam..ini syafa buat entry untuk akak..=)

    http://wannurulsyafawati.blogspot.com/2011/02/macamne-kami-boleh-masak-guna-bahan.html

    ReplyDelete
  7. salam sis, thanks drop by my blog n be my follower, dtg sini nak follow balik...

    nice blog!!

    ReplyDelete
  8. syafa-terima kasih ye..akak dah reply...

    ReplyDelete
  9. ni pun namanya rezeki juga..:)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...