Thursday, April 26, 2012

Ini BE saya ke?

Saya tengok ramai yang tulis tentang BE (Buffered Earning)yang mereka dapat dari Nuffnang.Sebenarnya saya pun dapat,tapi tak teruja sangat sebab tak berapa faham tentang BE ni.

Kalau ada kawan-kawan boleh terangkan sedikit info kat bawah ni.



Note:Asalnya nama blog saya adik saya tulis dalam BI,saya tak suka saya pun tukarkan dari My Story is Begin kepada Bermula Ceritaku.

Terima kasih ye...

Pesanan:Tak cash out lagi sebab nak tengok jumlah hingga RM100 genap dulu.

18 comments:

  1. tahniahh.. dapat BE jugak yer....

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih..baru cuba nak faham ni..maklumlah baru lagi..

      Delete
  3. Ha ah. Tu BE la tu. Yg atas tu je. Yang bawah tu dah jadi metered.

    ReplyDelete
  4. dkna pon tak tau sangat pasal BE nie akak hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dkna dah lama...mesti banyak dah kan dapat BE...

      Delete
  5. waaa amount da bulih cash out eyh..banyak jugak tu k.ida..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala yna ni...nantilah akak belanja yna bila kita jumpa nanti..

      Delete
  6. Tahniah dapat BE- bila dah ada BE kena rajin bg trafik masuk baru income masyukk :)
    Good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...iye ke?masuk income kena rajin buat entry

      Delete
  7. Replies
    1. dah tahu...tapi macam tak konpem gitu...

      Delete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...