Wednesday, March 28, 2012

Wordless Wednesday # 6-Siti Nurhaliza

Selamat datang ke laluan orang-orang terkenal di SMK Clifford,Kuala Lipis,Pahang.



Pesanan:Sekadar untuk kenangan di Kuala Lipis.

37 comments:

  1. wah..letak gambar artiskat sekolah..hihiii..memberi semangat untuk anak2 menjadi seorang artis :)

    ReplyDelete
  2. wah... siti mmg femes kan.. jgn kata kat kuala lipis .. tp hampir di dunia ni

    ReplyDelete
  3. @Adylia Qarissa
    bukan nak suh anak2 jadi artis..nak suruh diorang contohi kesungguhan berusaha dari susah ke senang...he he he...dari orang tak berjaya jadi orang yang berjaya dalam hidup..gitu je..

    ReplyDelete
  4. @LYAfrina
    tak seluruh dunia kot...sesetengah negara je...kang tanya kat kutub selatan nama siti takut orang tak kenal lak..he he he

    ReplyDelete
  5. @rieda_ffya
    minat juga..tapi dah kebetulan merantau cari rezeki kat Lipis ni..eloklah amik je gambar2 Siti tu buat kenangan...anak pun sekolah situ..esok2 mana boleh main masuk je sekolah tu kan...he he he

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnyer bergambar dengan Tok Ti :)

    ReplyDelete
  7. dah sampai sana, wajiblah abadikan kenangan.. he.. yg tudunghitam tu comel je.

    ReplyDelete
  8. @Liza @ Adzriel AB
    nampak tak shine bersinar2 tu..tu nak cover muka montel..he he he..comel ke?ha ha ha

    ReplyDelete
  9. @LydSunshine
    kalau datang Lipis meh akak bawa jalan2 g umah Siti..tengok umah dia je lah..

    ReplyDelete
  10. ehe..bergambar ngan org terkenal tuu...hihihi
    ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bergambar dengan gambar je..semua orang pun boleh..hahaha

      Delete
  11. waa... kira ada bagusnya jugak sekolah wat camtu.. menaikkan semangat student utk berjaya..

    tapi.. jgn berjaya utk jadi artis dah laa.. haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekolah pun nak tumpang naik nama gak ngan orang2 terkenal dan berjaya ni...baru orang buka mata..

      Delete
  12. tahniah ye kak ummi..jalan merata ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha komen kali ni ada title 'kak' pulak...nampak tualah saya...sementara saya masih duduk di Lipis,jalan2 lah merata..nanti dah pindah...jadi kenangan...

      Delete
    2. wah.. siap ada gambo siti lagii... banggakan wekolah bila bekas student berjaya.. ;-)

      Delete
    3. saya bangga juga anak sekolah disitu..sekolah kluster kecemerlangan tu..

      Delete
  13. Replies
    1. minat jugak...cuba tengok label siti nurhaliza dalam blog saya..ada gambar ori..

      Delete
  14. Tak dpt siti, dpt gmbr pun jadi la eh?

    Kan senang nk komen ni, i follow...

    ReplyDelete
  15. saya pernah bergambar dengan siti..yang ni selingan je ni..kenangan siti dijadikan role model orang2 terkenal dan berjaya di sekolah lamanya..selagi dapat bergambar kita mbik je..
    tq kak ye follow saya..

    ReplyDelete
  16. MESTI BANGGA ORG LIPIS DGN DATO YG SATU NI

    ReplyDelete
  17. hahahahahahaha......gambar dato sebelah siti tu tak nak amik plak....ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. coming soon...nak tengok eh...ha tunggu tau...tak caya lah tu kan..ha ha ha

      Delete
  18. not so wordless for WW post

    ReplyDelete
  19. ehem..mama minat dato` siti..berbangga dgn kejayaannya..tak sombong jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama pun minat...tau ramai yang minat...kalau post je apa2 pasal Siti,mesti ramai singgah...he he he

      Delete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...