CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, October 13, 2011

Tips mengeraskan dan melicinkan awning tudung



Sewaktu zaman sekolah dulu,tudung yang saya pakai tak berapa cantik awningnya...saya pakai leper je.Waktu tengok-tengok you tube,saya terpandang video ni.Dia bagi tips mudah je.Saya baru tahu je ni.Mungkin orang lain dah tahu lama.

Video ni cara-cara untuk cantikkan awning agar terbentuk kemas waktu memakainya.Dulu zaman sekolah saya mana ada lagi tudung-tudung style Ariani  ke Yuna ke yang ada awning terletak macam sekarang ni....tudung bawal tu lah dipakai ke hulu hilir.Jadi bagi yang ada tudung bawal tu jangan lah di buang pula,boleh je cuba cara ni.

Untuk budak-budak sekolah tu,kalau nak kemas dan cantik pakai tudung pun boleh juga cuba.Ye lah..tudung sekolah mana ada awning-awning ni.

Hebat kan!Walaupun bertudung masih kelihatan lawa.

Pesanan:Nak cuba lah kat tudung anak sekolah...pakai lilin..murah sikit..

7 comments:

  1. hihiiii...teringat zaman sekolah.

    suka buat tudung bagi keras jer..tak nak nampak langsung kelepeknya...

    kelakar kan?? hahahaaaa...rupanya zaman sekarang pon masih ada yang buat macam nie lagi :D

    ReplyDelete
  2. @Dkna-akk pun ketinggalan baru tau je..kalau tak zaman sekolah dulu nampaklah tajam2 sikit tudung tu...ni membulat gitu je he he he

    ReplyDelete
  3. rajin betul pada sape-sape yang buat macam tu.. che mid ni mana ada masa sebab ada anak kecik.. main sambar je tudung yang ada. Tak kena tarik dengan dengan deeja kira dah cukup bagus..

    ReplyDelete
  4. @che mid-betullah akak kata,kadang2 pakai yang simple je tudung...tak leh nak lilit2 dah,mujur tak ditarik dek anak pun dah cukup baik...

    ReplyDelete
  5. dah lama tak pakai tudung bawal sejak guna yg style pakai sarung ni

    ReplyDelete
  6. @munna-ada simpan lagi ke?atau dah letak dalam stor...he he he

    ReplyDelete
  7. sekarang kadang2 jer pakai tudung bawal.dulu sekolah tak letak apa pun,meleper semacam

    ReplyDelete

Sudi2 lah meninggalkan sebarang komen atau pandangan untuk entry ini.

Komen @ pandangan anda amat saya hargai.

Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...