Saturday, September 19, 2015

Akhirnya cuti sekolah pun bermula!!!!!

Memang ternanti-nanti cuti sekolah ni.Bukan anak-anak aje yang sukakan cuti,ibu-ibu kat rumah pun nak juga cuti.Tapi apalah maknanya bercuti jika masih dirumah kan....

Jadi kita mesti keluar dari rumah,Yeahhhhh!!!!

Okaylah.Sebenarnya tak ke mana-mana pun.Hanya balik kampung je.Kan nak sambut raya Haji sekali.Jadi sebelum raya tu bolehlah rehat-rehatkan minda sekejap.Letih seharian menjaga anak-anak asuhan,seminggu ni bolehlah rehat dari menjalankan rutin harian,buat susu,mandi budak,salin lampin,main ku cha--ku chak dengan baby...hehehe...al maklum anak-anak sendiri dah besar-besar.Main-main dengan anak asuhan je lah...hehehhe

Rindu pulak dengan budak-budak tu....waaaaa

Takpe,pejam celik sekejap je seminggu ni.Apa-apapun bolehlah rehat sekejap dari mendengar tangisan anak-anak kecil,Seronok sebenarnya bila tengok ragam budak-budak tu.Heeee..ada yang nak kena gigit ni....gerammmm!!!Taklah kejam sangat nak gigit anak-anak orang ni.Jangan cari pasal.Kita yang tak cari pasal ni lah orang  selalu target...free free je nak kena kan kita...kannnn...

Okaylah...selamat bercutilah kepada yang bercuti.Selamat Menyambut Hari Raya Haji kepada semua umat Islam.Korban tak tahun ni?Inshaa Allah berkorban tahun ni.Tak dapat tahun ni tahun depan ye tak...Amin!!

Pesanan:Lama tak berblog kekok pulak...hahhaha.(ayat mengada)

18 comments:

  1. sonoknyer cuti sekolah mak kann ;p

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti sis.. n selamat hari raya korban.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..sama juga untuk awak ye..selamat hari raya korban..semoga segala pengorbanan kita bernilai di sisi Allah s.w.t.Amin!

      Delete
  3. ini yang ditunggu2 kan ?. selamat menikmati liburannya kak.
    blogwalking : salam kenal
    Cirebon Waterland Ade Irma

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Lega ct sklh..tak payah tergesa2 nk buat sarapan ank2 haaa...

    ReplyDelete
  6. Biasa memang gitu kalau org yg mengasuh budak. Selalu rindu bila budak2 cuti kan? Heheh.. Balik kampung pun kira seronok dah tu kak. Tempat yg sentiasa di hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul lyd...baru ni cuti jerebu kat pahang...akak pinjam anak diorang buat main kat rumah..

      Delete
  7. Sygnya, cuti dh habis. Start keja balik. Hehe.

    ReplyDelete
  8. dh naik sekolah, skrg ni cuti terpaksa sbb jerebu., huhu2

    ReplyDelete
  9. seronoknya cuti. kita jea tak cuti.kena kerja :)

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti ya mba semoga cuti mu menyenangkan.

    ReplyDelete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...