Thursday, January 31, 2013

Maaf sibuk sangat ni!


Cuba tengok kerja saya berlambak-lambak tak siap lagi,fail-fail kat belakang tu masih perlu diteliti.Ada banyak lagi dokumen yang belum di tandatangani.Masih banyak lagi temujanji yang perlu diselesaikan.

Hahaha...Itu semua hanyalah khayalan semata-mata.Tumpang bergambar sebentar di meja suami.Saya lebih sibuk dari orang yang bekerja di pejabat.Tuntutan kerja saya tidak mengira masa.Kerana saya hanyalah surirumah sepenuh masa.

Pesanan:Memang saya sibuk sangat kebelakangan ni.Maaf ye jika lama tak jenguk anda.

16 comments:

  1. amboi..sempat lagi berangan ye...
    tapi betullah...menjadi surirumah tangga memang sibuk kan??

    ReplyDelete
  2. Ha ah... patut lama dah tak nampak komen kat blog saya. Blog ni pun jarang2 je update. Takpe.. Take ur time. Selamat bersibuk2 ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he Lyd perasan ye saya lama tak update...mujur ada yang caring hehehe...memang sibuk sangat2...

      Delete
  3. memang sibuk...tapi sempat bergambar lagi...

    ReplyDelete
  4. kalau dah namanya kerja rumah, memang tak akan habis-habislah jaqabnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah...orang lain tak leh pandang remeh isteri yang tak bekerja ni...

      Delete
  5. kerja rumah dan kerja pejabat memang tak leh habis
    nak jalan-jalan cari makan di kb..ada pula blog kamu dlm google
    tq sudi bagi info yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak kat kb ke...apa tak call...leh stay kat homestay saya...

      Delete
  6. Lelaki bujang bab kerja rumah, santai.. hehe.. sebab banyak shortcut.. ahakz..

    ReplyDelete
  7. dkna ingat akak dah keje gomen :)

    ReplyDelete
  8. he2x..UA..memang sibuk jadi surirumah tau !!..sejak terpaksa berhenti kerja ni,tugas mama semakin banyak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. begitulah rutin surirumah...sibuk dari pagi sampai malam...mujur ada malam untuk tidur...

      Delete

Tinggalkan komen jika ada...komen anda tetap akan dibaca walaupun tidak dibalas.Senyum selalu.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...