Dah lama tak buat karipap ni.Bila ada tempahan baru rajin nak buat.Kalau nak makan sendiri malas ye...hehehehe
Baru-baru ni suami menempah 30 biji kuih untuk satu majlis,jadi saya buat inti ubi kentang lebih.Yang lebih tu rajinlah saya masak untuk esoknya.
Petang-petang menikmati karipap dengan air teh o panas sedap juga ye.Ni yang letak kat pinggan nak bagi cantik.Yang lebihnya ada lagi ni.
Resepinya ada saya letakkan di
SINI.Bolehlah rujuk balik ye...
Pesanan:goreng tu api sederhana panas tau,kalau panas sangat tak masak kulit dalam tu
Salam,
ReplyDeleteMemang best pekena karipap panas2 ni. Di sulam dgn kopi O....
Paling suka kalau karipap sardin.
kopi juga yang sedap kan..
Deletewah..terasa nak mkn karipap pulak bila singgah di sini...
ReplyDeletehah..kalau berjiran boleh bagi sikit...
Deleteassalamualaikum ... courier kat cni sikit ...
ReplyDeletewaalaikumsalam.....tq
Deleteminum petang bersama karipap?karipap ni anak sape?saya lagi suka minum petang bersama bini saya :P
ReplyDeleteP/s : leh la rasa karipap akak buat :) nampak gemok2 belaka :D
la akak tulis camtu ye...silaplah tu..eeee...nak kena dak zal ni...
Deletekaripap akak memang sedap,gemuk tu sebab akak suka buh inti banyak2...best tau!
slm singgah bila sakit sedikit kebah. TQ doanyer yer
ReplyDeletekalau makan karipap saya lagi cepat sihat kot...hehehe
Deletesekarangni tengah berpantang dari makan karipap... kalau ikutkan nak jer makan hari2...
ReplyDeleteaha...pantang makan karipap...ruginyaaa...hehehe
Delete